Kreativt till katten

Fluffy cat in a wattled basket with woolen balls.

Det finns nog ingen som är lättare att pyssla till än din katt, den älskar allt från garnnystan till kartonger och vill gärna vara med i den kreativa processen även om de ibland är mer i vägen än vad de är till nytta så lockar de fram många härliga skratt i processen.

Alla kattägare vet hur det är när man plockar fram en kartong, vem är först i den, undersöker och skapar en kombinerad liggplats/lekplats i den – jo, katten! När man plockar fram ett ark papper och ska skriva eller klippa, vem lägger sig gärna på det och kräver din fulla uppmärksamhet om inte katten. För att inte prata om när man tar fram ett garnnystan och vill sätta igång att sticka eller virka, vem hänger då i tråden?

Det kanske inte är så konstigt om man då istället för att slutföra det man tänkt kommer på sig med att göra en säng eller ett hus av kartongen till katten och en leksak till densamme av sitt garnnystan. Det går inte att komma ifrån att katten faktiskt är en riktigt lättsam partner i pysslandet, den tycker det mesta verkar roligt och det finns massor av idéer att hitta på nätet om man vill skapa något till sin katt men kom ihåg att se till att det du tillverkar inte kan vara skadligt för katten på något vis.

Det här inlägget postades i Fixa och trixa, Hobby, Kreativ. Bokmärk permalänken.