Designa själv

Idag har de flesta ett unikt mobilskal, dessa är enkla att designa online och det kan ha vilket motiv du vill. Du kan ladda upp en bild på dina barn, en logotyp från ditt företag eller välja bland förutbestämda teman på det företag online du beställer ifrån. Gillar du att skapa själv är ett egendesignat mobilskal ett måste idag.

Iphonebutiken.se har gjort det enkelt att ladda upp ett foto från din dator och direkt du hur det kan se ut. Du går enkelt in på deras sida och klickar dig vidare till ”designa eget skal”. Där kan du välja hur du vill ha ditt foto. Antingen kan du ha det över hela skalets baksida eller så väljer du att täcka skalets baksida och sidokanterna. De använder sig av en tryckmetod som heter 3D-sublimering. Detta betyder att det är en specialpappersfilm som under ett vakuumtryck impregnerar ditt mobilskal. 3D-sublimering gör att kvaliteten blir väldigt hög på mobilskalen.

iphoneskal

Man kan även lägga till en text på sina mobilskal. Till exempel kan du ladda upp ett foto över ett semesterminne från Grekland och sedan lägga till en liten text: ”Grekland 2012”. Är det en present kan det stå en grattishälsning istället.

De flesta företag som kan hjälpa dig att ordna till det foto du vill använda dig av. Ibland kan foton vara för stora eller små och då blir kvaliteten lite sämre, men kontaktar du företaget kan de enkelt hjälpa dig att ladda upp fotot i rätt storlek. Du behöver inte heller använda dig av ett foto – har du målat eller designat något själv kan du också använda dig av en inskannad kopia av ditt verk.

Det mesta går som sagt att ordna och förutom att skalet blir ett otroligt bra skydd för din mobil så blir det lite roligare att titta på. I dagens samhälle är mobilerna med oss i allt i vardagen och det är viktigt att ha ett bra och fint skal.

Det här inlägget postades i Fixa och trixa, Hobby, Kreativ. Bokmärk permalänken.