Presentlådor till Jul

Nu i juletider är den ständiga frågan vad man ska köpa till sina nära och kära i julklapp. De flesta i dagens samhälle har det som de behöver och man vill då komma på en unik julklapp som helt säkert kommer till nytta. En korg fylld med det personen gillar blir en alltmer populär gåva och det går att variera i det oändliga. Detta gör den till en ultimat julklapp och väldigt uppskattad.

Mat korg

Delikatesser

Hitta först en korg som du gillar och som passar mottagarens personlighet och dekorera sedan denna i ett visst tema. Som nu vid jul kan man till exempel köpa en vacker duk med julmotiv och lägga i botten och sedan fylla korgen med glögg, pepparkakor, tryffel och annat gott. Man kan också blanda olika typer av tillbehör: släng ner en nötknäckare i julkorgen också och kanske en fin temugg.

Om du har svårt att hitta en korg och även tillbehören som passar i dagligvaruhandeln kan du ganska enkelt hitta detta online. Om man har lite ont om tid finns det ett stort utbud online på helt färdiga presentkorgar för alla smaker. Kolla på dessa från Parmasalami till exempel;  Du kan sedan enkelt dekorera denna korg i ditt tycke och därmed anpassa den efter mottagaren och temat.

Skönhetsprodukter

Om mottagaren är en person som är väldigt intresserad av skönhet och hälsa kan man istället fylla den med ett spa-tema. Lägg i olika typer av massageoljor, schampon, ansiktsmasker och dylikt. Presentkort på något fint spa, antingen för enbart mottagaren eller för er bägge som en överraskning. Möjligheterna med ett presentkort är oändliga!

Dekoration

Att ta cellofan runt korgen gör att den ser lite mer prydlig ut och för att få ihop cellofanet kan man ta ett sidenband i en temaenlig färg och göra en fin rosett. Denna gåva kommer helt klart att uppskattas av mottagaren i alla lägen. Att göra en egengjord presentkorg är mycket roligt, speciellt nu när det är jul. För mer inspiration kan du kolla på Googles bildsök på ”dekorera presentkorg”, då fårdu upp många inspirerande bilder.

 

Det här inlägget postades i Fixa och trixa, Hobby. Bokmärk permalänken.