Personliga paket

Vem vill inte ha ett personligt paket, och vem vill inte lämna ifrån sig ett. Det roliga med att göra personliga paket är att det bara är fantasin som sätter stopp. Personliga paket till barn blir ofta extra uppskattade och du behöver egentligen inte mer än ett vitt A4 papper och en tuschpenna i någon rolig färg för att komma långt.

På sidor som Pinterest hittar du massvis med inspiration på hur du kan göra personliga paket till barn och vuxna. Vill du addera attiraljer till dina paket finns det massor med hemsidor och fysiska butiker som säljer pyssel detaljer, papper, inspiration, och andra tillbehör som man kan tänkas vilja ha till sina alster.

På sociala medier finns det idag också gott om grupper som uteslutande sysslar med pyssel och hemmafixande i alla dess former. Ett personligt paket får mottagaren att känna sig lite extra speciell. Innehållet blir sekundärt vilket kan vara ganska avlastande då man ofta kan känna en stor prestationsångest inför att köpa presenter till andra.

Pyssel intresset har vuxit sig stort i Sverige och kanske kommer det att växa fram pysseljuntor så småningom. Syjuntan har sedan 2000 gjort en comeback och är idag populärt bland kvinnor i storstäderna. Syjunta eller pysseljunta, gemensamt är att det är handarbeten som för människor samman, och stimulerar våra kreativa sidor. Låt dig inspireras av Instagram konton, Pinterest, Google, bloggar och butiker som Panduro och Slöjddetaljer med flera!

Det här inlägget postades i Fest, Fixa och trixa, Hobby, Kalas, Kreativ. Bokmärk permalänken.