Kreativ inom musik

Är du den som kan plocka fram gitarren emellanåt för att spela lite enkla ackord och få det att låta rätt okay eller är du en som många av oss som gärna lyssnar på musik och njuter av detta. Vi kan vara kreativ inom musik på olika sätt. Musik berör på ett eller annat sätt oavsett om vi utför den eller bara lyssnar på den.

Du kanske har egen grupp som pysslar med musik som en hobby, ett gäng glada amatörer som kanske spelar hellre än bra men den konstellationen och den gemenskap som man får i replokalen kan vara svår att hitta någon annanstans. Kanske något framträdande på den lokala puben eller på en privat fest för att glädja andra.

För många så spelar vi musik hemmavid genom radio eller via nätet och Spotify, vi lyssnar kanske ibland bara med ett halvt öra då vi håller på med något hemma eller så sätter vi oss ner för att lyssna mer för att njuta. Vi har alla våra favoriter som vi spelar mer regelbundet, sedan så hör vi något på radion som får oss att hajja till och vi måste undersöka artisten eller gruppen mer.

Det finns massor av tillfällen att åka runt i Sverige på konserter med våra favoriter, sommartid betydligt mer med festivaler och liknande. Vill man kombinera en resa och musik så kolla man vad GO Music Travel har att erbjuda, om man hittar något passande arrangemang. Musikaler eller konserter både på hemmaplan eller London och New York, finns säker något som du skulle tycka om.

 

Det här inlägget postades i Hobby, Kreativ, Musik. Bokmärk permalänken.