Sticka eller virka till barnbarnen

Gillar man att sticka eller virka och har det som sitt största intresse finns det oftast minst ett projekt på gång. Handarbete erbjuder de utmaningar som du själv önskar. Om barnbarnen har börjat komma kan du själv sticka eller virka kärleksfulla gåvor. Vad du väljer för projekt beror på hur länge du haft intresset och hur avancerade mönster du är van vid. Det beror också på om du vill sticka eller virka.

Sticka eller virka

Vill du virka kan du göra vackra filtar i olika tekniker eller ett gosedjur. Om du stickar kan du göra mössor, tröjor eller varma sockor. När du ska välja garn, tänk på att barn är känsliga för kli! Får du garn över kan du rädda liv genom att sticka en mössa till en nyfödd bebis och skänka till Läkarmissionen.

Inspiration

Handarbete är en avkopplande och utvecklande hobby som återigen har blivit populärt. Om du har stickning och virkning som din stora hobby så vet du hur roligt det är att påbörja ett nytt projekt. Har du ännu inte fastnat för handarbete kan du låta dig inspireras via Hemslöjden.org. Oavsett vad du väljer så har du många roliga timmar framför dig och något fint att ge bort .

Det här inlägget postades i Hobby, Kreativ. Bokmärk permalänken.